Projectes

Andorra a l'Expo2020 Dubai
© Héctor Mas

El Principat d'Andorra és present a l'Expo 2020 organitzada a Dubai (EAU) del 1 d'Octubre de 2021 fins el 31 de Març de 2022. Lligada amb el tema de l'Expo "Connectar ments, crear el futur", Andorra ofereix un conjunt d'experiències i esdeveniments dirigits a descobrir el nostre petit país de muntanya i les seves potencialitats.

El pavelló d’Andorra, ubicat al Districte de la Sostenibilitat, ha estat dissenyat per oferir un tast del seu hàbitat de muntanya amb una barreja de materials de fusta i pedra harmonitzada amb contingut audiovisual innovador. Andorra Recerca+Innovació s'ha encarregat de la definició i generació de continguts per a les següents àrees del pavelló:

  • Mapping corner: preparació del guió i generació d'un conjunt d'imatges i de vídeos amb diferents conceptes que es projecten a les cantonades d'entrada del pavelló.
  • Maqueta 3D: condicionament físic d'una maqueta gegant d'Andorra per a fer-hi projeccions, definició del guió inicial i preparació de continguts per al mapping cobrint 4 blocs diferencials: context geogràfic, context històric i cultural, sostenibilitat i economia i empreses.
  • Infografies: preparació de dades i presentacions infogràfiques sobre projectes de recerca i d'innovació. Adaptació de les infografies preparades per Andorra Business.
  • Ulleres VR: preparació de 4 experiències virtuals diferents.
  • Vídeo Half-Dome: preparació dels equipaments d'àudio per a complementar l'experiència de vídeo immersiu realitzada per Andorra Turisme.
  • Concurs d'Instagram: preparació del grafisme i dels formularis d'entrada en base a les referències d'Andorra Turisme.

Al mateix temps, Andorra Recerca+Innovació ha participat en tota la gestió logística, de muntatge i desmuntatge, i d'operació in-situ dels primers 4 mesos de l'esdeveniment.


Projectes

Notícies