Sortides micològiques a Ràmio (23-S), Comapedrosa (1-O) i Naturland (14-O)

Sortides micològiques a Ràmio (23-S) i Naturland (14-O)

El micòleg i investigador d’Andorra Recerca i Innovació, Manel Niell, té previstes tres sortides aquesta tardor per donar a conèixer els bolets del país. A Ràmio, el 23 de setembre, en col·laboració amb el grup dinamitzador de Ràmio del comú d’Escaldes-Engordany i el Centre d’Interpretació de la vall del Madriu-Perafita-Claror, s’organitza una sortida que comptarà amb una xerrada d’introducció als bolets que anirà a càrrec de Niell.

Diumenge, 1 d'octubre, l'investigador d'AR+I protagonitzarà una sortida guiada anomenada 'Els bolets del Comapedrosa', a partir de les 9.30h, que permetrà conèixer identificar els principals grups de bolets i el seu paper en els ecosistemes.

A Naturland, la jornada consistirà en un passeig pels boscos de la Rabassa, per descobrir la importància dels fongs en la biodiversitat  dels ecosistemes del país. Durant la sortida s’explicaran els trets més diferenciadors de la tardor, com la caiguda de les fulles, el canvi de color de la natura o el comportament de la fauna autòctona en aquesta època de l’any. La passejada que durarà al voltant de les 2,5h hores permetrà gaudir dels espectaculars paisatges de muntanya en aquesta estació de l’any. La jornada finalitzarà amb un pícnic que permetrà degustar embotits i formatges d’Andorra.
 


Programa complet i reserva de la sortida a Naturland