Torna l’Andorra Sports Scale-Up Program

Torna l’Andorra Sports Scale-Up Program

Andorra Recerca i Innovació, juntament amb Andorra Business, en col·laboració amb el Global Sports Innovations Center powered by Microsoft (GSIC) i amb el suport de SPSG Consulting, seleccionaran els millors projectes d’startups de tot el món per donar-los un impuls en el seu procés d’internacionalització.

El programa vol identificar les solucions tecnològiques més apropiades focalitzades a millorar la indústria de l’esport en general, i donant prioritat a aquelles centrades en esports d’hivern i de muntanya.

El programa se centrarà en l’ecosistema esportiu d’Andorra, que està inicialment relacionat amb esports de muntanya i d’hivern, però que s’estén també a una varietat d’altres disciplines. L’Andorra Sports Scale-Up Program ajudarà les empreses a ampliar el seu impacte internacional.

Tres startups seran seleccionades i s’incorporaran al programa amb l’objectiu de desenvolupar les seves activitats en àrees com la innovació, la internacionalització en el sector dels esports, l’entorn d’Andorra, el màrqueting i les vendes i els models de negoci, estratègia o finances.

Iris Córdoba, directora general de GSIC: “La segona edició del nostre programa de mentorització a Andorra representa una oportunitat inestimable per a les startups, especialment aquelles centrades en esports de muntanya, ciclisme, solucions d’IA, esports i altres camps relacionats, que busquen créixer i prosperar en un entorn empresarial dinàmic i d’avantguarda. GSIC es compromet a proporcionar suport personalitzat i estratègic a cada participant, aprofitant al màxim els avantatges únics que ofereix Andorra com a destinació de negocis”.

Marc Saura, secretari d’Estat d’Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació: “Treballem per situar Andorra com a referent en la experimentació i desenvolupament de nous productes i serveis que connectin els esports amb la tecnologia i la innovació en un entorn d’alta muntanya. A través d’Andorra Business, AR+I i l’Andorra Living Lab volem enfortir un ecosistema de país que promogui la coordinació i validació de projectes innovadors”.

 


Tota la informació i inscripcions a la web Andorra Sports Hub