Presentació pública de l’Anàlisi de l’Impacte de l’Acord d’Associació entre Andorra i la Unió Europea

Presentació pública de l’Anàlisi de l’Impacte de l’Acord d’Associació entre Andorra i la Unió Europea

El coordinador del grup d’anàlisi política d’Andorra Recerca i Innovació (AR+I), Yvan Lara, presentarà públicament, el proper dimarts 16 de juliol, l’Anàlisi de l’Impacte de l’Acord d’Associació entre Andorra i la Unió Europea, fruit de l’estudi que ha dut a terme durant els darrers tres anys. Per a la presentació, que serà oberta a la ciutadania i tindrà lloc a l’auditori del centre de Formació Professional d’Aixovall a partir de les 19h, l’investigador d’AR+I comptarà amb el suport dels economistes de la consultoria Knowledge Sharing Network (KSNET), Pablo Tucat i Jorge Díaz, que han col·laborat en l’anàlisi amb l’elaboració de l’estudi d’impacte econòmic.

L'accés és lliure, però degut a l’aforament limitat de l’auditori es requereix reservar per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça info@ari.ad. La presentació es retransmetrà en directe i en obert a través del canal de youtube d’AR+I, i quedarà enregistrada i pujada a la web www.ari.ad a disposició de l’usuari.

La presentació pública de les 19h anirà precedida d’una ronda de presentacions a diferents actors -principalment polítics- del país, distribuïdes de la següent manera:

  • 9.30h Representants de Govern
  • 10.45h Formacions adherides al Pacte d’Estat per a l’Acord d’Associació Andorra - UE
  • 12h Formacions representades al Consell General
  • 15.30h Roda de premsa
  • 19h Ciutadania
Un cop acabada la presentació a la ciutadania s'obrirà, al mateix auditori, un torn de preguntes amb la participació dels tres ponents.